Založ si blog

Reforma č. 1 – billboardy na cestách

Na cestách zomiera najviac ľudí na celom svete (vo „vyspelých“ štátoch) vo veku od 18 do 40 rokov. Ľudia jazdia čoraz agresívnejšie. Kričia za volantom na druhých. Úplne zabúdajú na svoje ľudské podstaty. Z človeka sa v aute stáva vrah. Jazdíme bez úcty k životu. Pál do pi*e!!! Chodca beží ne prechode pre chodcov. Pri cyklistovi prejde tak blízko, že len šťastím ho nezrazí. Ježko? R.I.P. A prečo? Lebo konzumujeme násilie. Sme tým, čo jeme. Vo filmoch samé násilie, nadávky, naháňačky na cestách. Treba prestať konzumovať násilie. Tisíce billboardov hlúpymi reklamami rozptyľujú pozornosť vodičov na cestách. STOP. Je čas ich nahradiť billboardami, na ktorých sú zmysluplné a dôležité odkazy, nakoľko klasické malé výstražné tabule sa strácajú v reklamnom a svetelnom smogu. Polícia musí začať intenzívne kontrolovať premávku, a nie zbierať pokuty na konci dediny. Zastavovať agresívnych vodičov, ktorí sa tlačia na normálnych, upozorniť, neskôr pokutovať. Štastnú cestu, dýchajte zhlboka!

autor:ja
autor:ja
autor:ja
autor:ja
autor:ja

Čo praje Couperin novej vláde v desiatich bodoch?

23.10.2023

teda členom vlády… Aby po vypití slávnostného pohára, uvideli na dne samých seba, časy, keď boli deťmi a šťastne sa hrali hore na strome. Aby sa potom zamysleli nad tým, čo by si prialo to dieťa, keby mu dali slovo. Aby to prianie mali vždy pred okom. Aby si vedeli každodenne vyčleniť čas na polhodinové ranné čikungové cvičenie pre vlastné fyzické a [...]

Prečo nevyrúbať stromy

08.07.2023

Leták nižšie. Voľakedy, ani nie tak dávno, ľudia boli dosť zruční, aby vedeli vyrúbať strom. Dnes drvivá väčšina hľadá riešenie na google. To je naše šťastie. Potom idú na to. Žiadosť na miestnu samosprávu, ktoré začne správne konanie s oznámením na úradnej tabule o začatí správneho konania vo veci výrubu drevín. Máme na to 5 dní, aby sme sa prihlásili do [...]

(ne)Reformy v poľnohospodárstve

05.04.2023

Máte v kruhu známych poľnohospodára? Povedzte mu o Ekoschéme. Ekoschémy sú povinné aplikovať všetky členské krajiny, ale zapojenie jednotlivých farmárov do Ekoschém je dobrovoľné. To je čo? Premárnené možnosti pre udržateľné hospodárstvo. Po náhodnom stretnutí so známym, ktorý sa venuje poľnohospodárstve som sa opýtal, či o tom niečo vie. Ale [...]

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 32023x
Priemerná čítanosť článkov: 1779x

Autor blogu

Kategórie